Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 17 Haziran 2023 #1 90 bin TL bütçem var. Fakat 97'ye satışa koyan vatan yüzünden alamıyorum. Yakın zamanda indirime girmesi bekleniyor mu? Scar 16 ile kıyasla nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2023
90 bin TL bütçem var. Fakat 97'ye satışa koyan vatan yüzünden alamıyorum. Yakın zamanda indirime girmesi bekleniyor mu? Scar 16 ile kıyasla nasıldır?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.363 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Gregorz Brzecz. dedi: 90 bin TL bütçem var. Fakat 97'ye satışa koyan vatan yüzünden alamıyorum. Yakın zamanda indirime girmesi bekleniyor mu? Scar 16 ile kıyasla nasıldır? Genişletmek için tıkla... Vatan'da haftasonları sepette %10 gibi indirimler yapıyorlardı bir aralar belki öyle bir kampanyaya denk gelirsiniz.
Gregorz Brzecz. dedi: 90 bin TL bütçem var. Fakat 97'ye satışa koyan vatan yüzünden alamıyorum. Yakın zamanda indirime girmesi bekleniyor mu? Scar 16 ile kıyasla nasıldır? Genişletmek için tıkla... Vatan'da haftasonları sepette %10 gibi indirimler yapıyorlardı bir aralar belki öyle bir kampanyaya denk gelirsiniz.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 17 Haziran 2023 #3 Bu fiyat bandında öneri alabilirim. Legionu baş köşeme koydum bekliyorum düşmesini
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 Cihaz yeni geldi diye hatırlıyorum. İlk ithal eden firmalardan biri Vatan olduğu için uçuk fiyat verebiliyorlar bazen. Tabii şu ekonomi ile net bir şey söylemek zor.
Cihaz yeni geldi diye hatırlıyorum. İlk ithal eden firmalardan biri Vatan olduğu için uçuk fiyat verebiliyorlar bazen. Tabii şu ekonomi ile net bir şey söylemek zor.