yuks3l Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 144Hz 1ms monitör önerisinde bulunur musunuz? Fiyat farkında cok bir fark yoksa Hz'i veya Ms'i değişebilir. Ayrıca. https://www.akakce.com/monitor/en-u...btk-24-5-0-5-ms-full-hd-fiyati,487859662.html bu monitöre takıldım alınır mı sizce?
144Hz 1ms monitör önerisinde bulunur musunuz? Fiyat farkında cok bir fark yoksa Hz'i veya Ms'i değişebilir. Ayrıca. https://www.akakce.com/monitor/en-u...btk-24-5-0-5-ms-full-hd-fiyati,487859662.html bu monitöre takıldım alınır mı sizce?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.266 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Alınır. Kullanıyorum memnunum, ghosting vs yok, OverDrive 3'te kullan.
Diegla Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 529 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 240Hz modelini kullanıyorum. Memnunum alınabilir.
yuks3l Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #4 bdxmrz dedi: Alınır. Kullanıyorum memnunum, ghosting vs yok, OverDrive 3'te kullan. Genişletmek için tıkla... Diğer forumlardaki bazı kişiler ghosting var demiş sizde varmı ? biraz şans işi diye biliyorum
bdxmrz dedi: Alınır. Kullanıyorum memnunum, ghosting vs yok, OverDrive 3'te kullan. Genişletmek için tıkla... Diğer forumlardaki bazı kişiler ghosting var demiş sizde varmı ? biraz şans işi diye biliyorum
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.266 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #5 yuks3l dedi: Diğer forumlardaki bazı kişiler ghosting var demiş sizde var mı? Biraz şans işi diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hayır, hiç fark etmedim ben. Black Smearing fark ettim, PUBG ve WWE oyunlarında belli oluyor. Ancak Valorant ve CS gayet iyi, hiçbir ghosting yok.
yuks3l dedi: Diğer forumlardaki bazı kişiler ghosting var demiş sizde var mı? Biraz şans işi diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hayır, hiç fark etmedim ben. Black Smearing fark ettim, PUBG ve WWE oyunlarında belli oluyor. Ancak Valorant ve CS gayet iyi, hiçbir ghosting yok.
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 8.942 Makaleler 7 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #6 yuks3l dedi: Diğer forumlardaki bazı kişiler ghosting var demiş sizde var mı? Biraz şans işi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şans işi değil. Ghosting monitörden monitöre göre değişmez. Aynı marka model kodlu monitörde ghosting varsa o modelin tümünde vardır. Yani sorunluysa tümünde sorunlu anlamına geliyor.
yuks3l dedi: Diğer forumlardaki bazı kişiler ghosting var demiş sizde var mı? Biraz şans işi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Şans işi değil. Ghosting monitörden monitöre göre değişmez. Aynı marka model kodlu monitörde ghosting varsa o modelin tümünde vardır. Yani sorunluysa tümünde sorunlu anlamına geliyor.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.266 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #7 bdxmrz dedi: Hayır, hiç fark etmedim ben. Black Smearing fark ettim, PUBG ve WWE oyunlarında belli oluyor. Ancak Valorant ve CS gayet iyi, hiçbir ghosting yok. Genişletmek için tıkla... Not geçeyim görmeye çalışmadığınız dikkat etmediğiniz sürece Black smearing görmüyorsunuz.
bdxmrz dedi: Hayır, hiç fark etmedim ben. Black Smearing fark ettim, PUBG ve WWE oyunlarında belli oluyor. Ancak Valorant ve CS gayet iyi, hiçbir ghosting yok. Genişletmek için tıkla... Not geçeyim görmeye çalışmadığınız dikkat etmediğiniz sürece Black smearing görmüyorsunuz.