Legion R27QE alınır mı?

• Konuyu başlatan knyd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.576
Yer
Soul Society
Uzun zamandır monitörümü değiştirmeyi düşünüyordum ancak bir türlü eyleme dökememiştim. Şu anki fiyatı bu kadar uygun görünce yine aklıma yattı. Ekran kartım 6700XT o yüzden çok sınırdaymış gibi hissediyorum. 2K'da competitive oyunlarda sabit FPS verir derseniz alabilirim.

Sistemimiz birebir aynı. Daha önce aldığım twisted minds 2K monitöründe ölü piksel çıksa da AAA oyunlarda deneme şansım olmuştu çok yüksek FPS'lerde oynatmasa da üzmemişti sonrasında da iade ettim. Ben de sorduğun modeli almayı düşünüyorum arada kaldım alınır mı? Almamalı mıyım diye.

İşlemcimiz ekran kartımıza göre bir tık güçsüz kaldığı için 2K monitörde kullanmak işlemci darboğazını bir nebze azaltıyor.

Sistemimiz birebir aynı. Daha önce aldığım twisted minds 2K monitöründe ölü piksel çıksa da AAA oyunlarda deneme şansım olmuştu çok yüksek FPS'lerde oynatmasa da üzmemişti sonrasında da iade ettim. Ben de sorduğun modeli almayı düşünüyorum arada kaldım alınır mı? Almamalı mıyım diye.

İşlemcimiz ekran kartımıza göre bir tık güçsüz kaldığı için 2K monitörde kullanmak işlemci darboğazını bir nebze azaltıyor.

Ben alacağım sanırım 180Hz'de 10bitmiş monitör. Sistemi de yükseltmeyi düşünüyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı