Legion T5 26IOB6 90RT0018TX nasıldır?

• Konuyu başlatan Yiet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.467
Sinerji Spark Ryzen 7 5700X 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] onun yerine bunu alabilirsiniz. Sizin attığınız ürünü özelleştirmek zordur genelde parçalar sırf o kasa için üretilir onun dışında parça takmanız zorlaşır benim attığım daha mantıklı zaten.

Amacım özelleştirmek değil içinde anakart olup olmadığını bilmiyorum yoksa içindekiler gayet istediğim şekilde benim sorduğum eksik bir şey var mı? Veya alırsam herhangi bir sıkıntı çıkabilir mi gibisinden.

Amacım özelleştirmek değil içinde anakart olup olmadığını bilmiyorum yoksa içindekiler gayet istediğim şekilde benim sorduğum eksik bir şey var mı? Veya alırsam herhangi bir sıkıntı çıkabilir mi gibisinden.
İçindeki ekran kartı pek kaliteli bir şey değil, anakart var anakartsız sistem olmaz zaten , onu da kendisi üretiyor ama oda kasa için yapılmış ekstra bir şey takma durumunda diğer anakartlar gibi destek sunmaz size. Tak çalıştır kasa yani hoşunuza gittiyse alabilirsiniz sıkıntı çıkarmaz.

İçindeki ekran kartı pek kaliteli bir şey değil, anakart var anakartsız sistem olmaz zaten, onu da kendisi üretiyor ama oda kasa için yapılmış ekstra bir şey takma durumunda diğer anakartlar gibi destek sunmaz size. Tak çalıştır kasa yani hoşunuza gittiyse alabilirsiniz sıkıntı çıkarmaz.

İçinde DisplayPort veya HDMI girişi yok ben monitörü nasıl takacağım hiçbir fikrim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı