Legion Y27-30 monitör bağlantısı nasıl yapılmalı?

Omerk_k

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
İ5-11400H
16GB RAM
500 GB SSD + 1TB HDD
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba, Lenovo Legion Y27-30 monitörünü sipariş ettim. Laptopu satıp kasaya geçene kadar laptopta kullanacağım fakat hangi kabloyu kullanmalıyım? Bilgisayarda girişim var mı? Ek aparat mı almalıyım bilmiyorum. Laptopun girişlerini bırakıyorum, kablo alınır mı? Hangi kabloyu almalıyım?

IMG20230323202554.jpg IMG20230323202602.jpg IMG20230323202609.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk fotoğraftaki soldan ilk ikisini kullanabilirsiniz. İlk soket mini DisplayPort, ikincisi ise HDMI ismi verilen sokettir. Lenovo'nun sitesinden baktım, kutu içerisinde sadece DisplayPort kablosu varmış. Muhtemelen gelecek olan DisplayPort kablosu masaüstü tipi olacaktır. Yani mini olmayacaktır.

Size 1 adet HDMI kablosu ya da 1 adet mini DisplayPort - DisplayPort kablosu gerekiyor.

Kasaya geçince zaten kutudan çıkan DisplayPort kablosunu kullanırsınız. Dizüstü bilgisayarınızı satacağınız için mini DisplayPort almanıza gerek yok. HDMI alın, ilerde belki 2. ekran alırsınız o zaman işe yarar.

İlk fotoğraftaki soldan ilk ikisini kullanabilirsiniz. İlk soket mini DisplayPort, ikincisi ise HDMI ismi verilen sokettir. Lenovo'nun sitesinden baktım, kutu içerisinde sadece DisplayPort kablosu varmış. Muhtemelen gelecek olan DisplayPort kablosu masaüstü tipi olacaktır. Yani mini olmayacaktır.

Size 1 adet HDMI kablosu ya da 1 adet mini DisplayPort - DisplayPort kablosu gerekiyor.

Kasaya geçince zaten kutudan çıkan DisplayPort kablosunu kullanırsınız. Dizüstü bilgisayarınızı satacağınız için mini DisplayPort almanıza gerek yok. HDMI alın, ileride belki 2. ekran alırsınız o zaman işe yarar.

HDMI ben de var ama çok eski yani 10 yıllık bir HDMI sarı uçlu çalışır durumda oldukça iyi durumu fakat duyduğuma göre HDMI ile tam performans tam Hz alınmıyormuş doğru mudur?

Versiyon önemli. Yukarıdaki cevabım sorunuza yanıt olabildiyse çözüm olarak işaretleyebilir misiniz?

Eki Görüntüle 1864589

Tabii işaretlerim ama işaretlemeden önce size HDMI kablomun üzerinde yazanları yazsam bana hangi versiyon olduğunu neyi desteklediğini söyler misiniz?

HDMI cable awm 20276 VW-1 80C 30v high Speed.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı