Legion Y27-30 monitör bağlantısı nasıl yapılmalı?

Kablonuzda high Speed ibaresi bulunuyor. Bilgisayarınızda ise 2.0 DP versiyonu var. 165Hz de verebilir.

Teşekkürler 10 yıllık bir kablo olduğu için ümitli değildim.

Merhaba dostum bende de aynı monitör var ama 144 Hz üstüne çıkamıyorum. HDMI 2.0 ve 2.1 kablom olmasına rağmen sen 165Hz alabiliyor musun? Benim bilgisayar Lenovo IdeaPad Gaming 3

Merhaba dostum bende de aynı monitör var ama 144 Hz üstüne çıkamıyorum. HDMI 2.0 ve 2.1 kablom olmasına rağmen sen 165Hz alabiliyor musun? Benim bilgisayar Lenovo IdeaPad Gaming 3

Bilmiyorum DP portum yok maximum performansı vermeyecektir HDMI ile bağlı 165 görünüyorda alıyor muyum henüz bilmiyorum.

Kablonuzda high Speed ibaresi bulunuyor. Bilgisayarınızda ise 2.0 DP versiyonu var. 165Hz de verebilir.

Hafif bir kasma hissediyorum monitörde HDMI'dan dolayı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmiyorum DP portum yok maximum performansı vermeyecektir HDMI ile bağlı 165 görünüyorda alıyor muyum henüz bilmiyorum.

Hafif bir kasma hissediyorum monitörde HDMI'dan dolayı olabilir mi?

HDMI ile deneme şansın var mı? Bende de DP yok o yüzden seninle aynı durumdayım. HDMI 2.0 240 Hz kadar destekler bu arada bilgin olsun.

HDMI ile deneme şansın var mı? Bende de DP yok o yüzden seninle aynı durumdayım. HDMI 2.0 240 Hz kadar destekler bu arada bilgin olsun.

HDMI cable awm 20276 VW-1 80C 30v high Speed.

Benim kablom bu hangi versiyon olduğunu bilmiyorum biraz kasma hissediyorum monitörde.

@Yener K.

Son düzenleyen: Moderatör:
High Speed bir kablo gözüküyor. Normalde uygun. Aslında kablo versiyonu yok. Önemli olan port versiyonu. 2.0, 2.1 gözüken kablolar da bunlarda test edilip başarılı olanlar.

Kablona baktım v1.4 bu kablo yeterli değil. En az 2.0 HDMI kablo ile denemen gerekir.

Teşekkürler kablomun linkini bana da atar mısın?

Kablona baktım v1.4 bu kablo yeterli değil. En az 2.0 HDMI kablo ile denemen gerekir.

Kablom şu an da monitörü çalıştırıyor fakat ATM kalitede ve tam performansta verdiğini düşünmüyorum bunun nedeni kablomun hem v1.4 olması hem de DP değil HDMI olması mıdır?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…