Lego alınır mı?

Hocam attıklarınız keşke canlı canlı görsem hiçbir şey anlaşılmıyor

Bir şeyi yaratma hazzını 1 defa al, beni anlarsın. Heleki ninjago ile alırsan...
Hocam bu ninjago ürünlerinin paketlemesi çok tatlı hiç kutusundan çıkartası gelmiyor insanın. Onla yatası geliyor. Niye bunu dedim ya

Hocam bu ninjago ürünlerinin paketlemesi çok tatlı hiç kutusundan çıkartası gelmiyor insanın. Onla yatası geliyor. Niye bunu dedim ya
Bak adamı bana benzetmeye başladım iyice. Merak etme ödeme sayfasında o heyecan pek kalmıyor.

Olsun sen bana takılma ben abartıyorum biraz. Bu modele benzer bugatti vardı onunla karıştırıyor olabilirim ya da başka bir araba.
Hocam elinizde kullandığınız başka varmı bide bu bütün ninjago setleri birbirleriyle uyumlu mu tak çıkar konusunda ?

Hocam elinizde kullandığınız başka varmı bide bu bütün ninjago setleri birbirleriyle uyumlu mu tak çıkar konusunda ?
Sonuç olarak hepsi lego, uyumlu tabii ki. Başka yok ama aşırı pahallanınca bende bıraktım o işleri...

Sonuç olarak hepsi lego, uyumlu tabii ki. Başka yok ama aşırı pahallanınca bende bıraktım o işleri...
LEGO® NINJAGO® Jay’in Titan Robotu 71785 Oyuncak Yapım Seti (794 Parça) bu hoşuma gitmedi onun haricinde diğerleri güzel

Hocam aslında lego ninjago serisi daha güzel. İlgimi çekti bakacam beğeneceklerimi atacağım buraya

Son düzenleme:
hoca lego benzeri kaliteli bir marka var mıdır daha uyguna?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…