Lego başlangıç model önerisi

ScorFy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xigmatec Grip 650W // MSI B560M A Pro // MSI RTX 3060 12GB Ventus 2X OC // 11400F // Gskill 3200 MHZ // Kingston NV2 1 TB + 500 GB Samsung 870 EVO + 500 GB Toshiba HDD 2.5 inch // SteelSeries Aerox 3 Wireless // JBL Quantum 610 // G213 Prodigy // Asus VG258QR + MSI MP241X // Logitech G923 + Shifter
Merhaba Legolara uzun zamandır ilgi duyuyorum. Uzun zamandır maddi olarak alamıyordum. Artık legolar için ayırabilecek bir param var ve legoya başlamak istiyorum. Teknik serisi çok hoşuma gidiyor, başlangıç için yorucu olur mu emin olamadım. Yetişkinler için uygun Lego tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam zaten lego duplo dışında olan tüm setler çocukların olduğu kadar aynı zamanda yetişkinler için. Star Wars, Marvel, DC gibi sinematik evrenlere ilgi duyuyorsan birisinden başlarsın.

Hocam zaten lego duplo dışında olan tüm setler çocukların olduğu kadar aynı zamanda yetişkinler için. Star Wars, Marvel, DC gibi sinematik evrenlere ilgi duyuyorsan birisinden başlarsın.
Duplo ve City serileri pek yetişkinlere uygun gibi gelmiyor. Haricindeki birçok serinin kitlesi çok geniş.

Bende ilgim olan otomobiller ile yapmaya başlamak istedim. Bu konuda technic ile alakalı sorularım olduğu için Speed champions ile başladım. Ardından technic modeller satın aldım. Yeni başlayanlar için tek tavsiye edebileceğim çok detaylı modeller ile başlamamak. 2. setim olarak 42178 satın almıştım, yaparken biraz yorulmuştum. 7-8 tane set tamamladım artık yapamayacağım model yok gibi hissediyorum.

Adınıza sevindim hocam. Zaten bazı technic modellerinin mini hali bulunuyor. Mesela en son 42127 yerine 76181 almıştım. Hem daha hesaplı hem daha kolay.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı