Dostlar selam. Oyunu satın alıp yükledim. Normalde İngilizce de oynayabilirim ama Türkçe yama varsa kullanmak istiyorum. Ancak baktığımda göremedim. Var mı yaması?
LEGO Marvel Super Heroes, Avengers, Harry Potter ve Undercover oyunlarını Türkçe oynamak ister misin? Resmi Türkçe yamayı indir ve bu popüler oyunların keyfini kendi dilinde çıkar.
Ben kendi Türkçe yamamı yaptım, diğer yamanın içini açtığımda neredeyse sadece başlangıç menüsünü Türkçe yapmışlardı, ben detaylı bir biçimde oyunu çevirdim, yapımı hakkında video linki burada.
Ben kendi Türkçe yamamı yaptım, diğer yamanın içini açtığımda neredeyse sadece başlangıç menüsünü Türkçe yapmışlardı, ben detaylı bir biçimde oyunu çevirdim, yapımı hakkında video linki burada.
Çok geç cevap verdim özür dilerim. Video telif yemedi, videoyu kendim kaldırmıştım. Şu an linki tekrar arıyorum, bulabilirsem atacağım.
Kusura bakmayın, linki bulamadım. MediaFire, Drive, mega gibi o zamanlar atabilmiş olabileceğim sitelere baktım fakat bulamadım. Üzerinden 1.5 yıl geçmiş, dosyayı nerede bulabileceğim hakkında en ufak bir bilgim yok. Tekrardan özür dilerim.