545 liradan düşmüş ve şöyle bir şey var. Prime üyesiyseniz 400 TL ve üzerine 100 TL indirim uyguluyor. Böylece 337 liraya böyle bir Lego seti almış oluyorsunuz. Bence fiyatı çok ucuz parça sayısına kıyasla. Hediyelik olarak değerlendirebilirsiniz.
545 liradan düşmüş ve şöyle bir şey var. Prime üyesiyseniz 400 TL ve üzerine 100 TL indirim uyguluyor. Böylece 337 liraya böyle bir lego seti almış oluyorsunuz. Bence fiyatı çok ucuz parça sayısına kıyasla. Hediyelik olarak değerlendirebilirsiniz.
Hocam ben satın aldım ve ayın 5'inde teslim edilecek dendi Aras Kargo tarafından (aras bana mesaj bile atmadı kargom ile ilgili ) Amazon'dan tekrar baktım ne yazikki bugün teslim edemiyoruz deyip 6'sında ulaşacaktır yazmışlar ve evet 6'sındada gelmedi ürünüm ve bugün 7'si oldu hala gelmedi isterseniz iptal edebilirsiniz diye Amazon'da sayfama yazı düştü ama iptal etmek istedigimde iptal etmeme izinde vermiyor kafayı yemek üzereyim neredeyse 800TL çöp oldu. İşin rezil kısmı aras bana bir kargo takip kodu bile vermedi.
@Mekanik12345 talihsizlik olmuş 1 kasımda verdiğim sipariş 3 kasımda kolay gelsin firmasıyla teslim edildi. Aras kargoyla ilgili bir sıkıntı olduğunu sanıyorum. Belki kasım indiriminden dolayı yoğunluk da olabilir bilemiyorum.
@Mekanik12345 talihsizlik olmuş 1 Kasım'da verdiğim sipariş 3 Kasım'da kolay gelsin firmasıyla teslim edildi. Aras Kargo'yla ilgili bir sıkıntı olduğunu sanıyorum. Belki kasım indiriminden dolayı yoğunluk da olabilir bilemiyorum.