Newke Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 407 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar Xbox One üzerinden lego Marvel Super Heroes oynuyorum. İstediğim karakteri seçemiyorum. Hangi tuşa basacağım veya ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Xbox One üzerinden lego Marvel Super Heroes oynuyorum. İstediğim karakteri seçemiyorum. Hangi tuşa basacağım veya ne yapmam lazım?
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 19 Yer DE 17 Haziran 2020 #2 Gamepad üzerinden Y tuşuna basılı tut, daha sonra istediğin karakteri seçebilirsin. Artı 0 Eksi
fakegames123 Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 Newke dedi: Arkadaşlar Xbox One üzerinden lego Marvel Super Heroes oynuyorum. İstediğim karakteri seçemiyorum. Hangi tuşa basacağım veya ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... karakter degiştirme tusuna basılı tut karakter menüsü gelir Artı 0 Eksi
Newke dedi: Arkadaşlar Xbox One üzerinden lego Marvel Super Heroes oynuyorum. İstediğim karakteri seçemiyorum. Hangi tuşa basacağım veya ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... karakter degiştirme tusuna basılı tut karakter menüsü gelir
FethiBurak Femtopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #4 Arkadaşlar PC üzerinden hangi tuşla değiştiriliyor karakter bilen var mı? Artı 0 Eksi
VanT0R Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 1.048 Çözümler 19 Yer DE 23 Haziran 2021 #5 FethiBurak dedi: Arkadaşlar PC üzerinden hangi tuşla değiştiriliyor karakter bilen var mı? Genişletmek için tıkla... U tuşuna basılı tutunca olması lazım. Artı 0 Eksi
FethiBurak dedi: Arkadaşlar PC üzerinden hangi tuşla değiştiriliyor karakter bilen var mı? Genişletmek için tıkla... U tuşuna basılı tutunca olması lazım.
OyucnuAhmet Yoctopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #6 Arkadaşlar, PC üzerinden karakter menüsü nasıl açılır bilen var mı? Artı 0 Eksi
PhantoMTR Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 195 19 Şubat 2022 #7 u tuşu naa basılı tut Artı 0 Eksi
unicornlion_tr Yoctopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #8 Arkadaşlar araba PC'den hangi tuşlarla sürülüyor? Artı 0 Eksi
T trekxs Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #9 VanT0R dedi: U tuşuna basılı tutunca olması lazım. Genişletmek için tıkla... Peki ya Iron Man'in diğer kostümleri almak istediğimizde bir menü açılıyor, onu nasıl açarım? Artı 0 Eksi
VanT0R dedi: U tuşuna basılı tutunca olması lazım. Genişletmek için tıkla... Peki ya Iron Man'in diğer kostümleri almak istediğimizde bir menü açılıyor, onu nasıl açarım?