Ahmet Efe9272
Picopat
Alınırmı bayağı indirimde şu an. DLC ile beraber 22 TL'ye geliyor.
Hocam bi hesap yapalım. Dışarı çımtınız dolmuşa bindiniz. Öğrenci iseniz 8 tl gitti. Bi susadınız su aldınız 5 tl. Yürüyüş yaptınız acıktınız 50 tl en az yemek. Dönüste de minibüs 8 tl. Şurda 2 saat çıjtınız 71 tl. O oyun en az 10 saat götürür.Alınırmı bayağı indirimde şu an. DLC ile beraber 22 TL'ye geliyor.
Lego oyunları seviyorsanız alınır.
Hocam zaten bende 500 TL üstü olanlar hariç bütün LEGO oyunları var. İndirimde 10-20-30 liralık fiyatlardan stok yaptım. Bazılarını küçük kuzenlerim oynuyordu bir kaç tane benim oynadığım da vardı.Aldım hocam size de öneririm yüklüyorum şuanda ben daha lego oyunları sömüreyim zamlanmadan.
Bende de buna benzer bir mantık var. 30 TL'ye döner alıp 10 dakikada bitirmek yerine aynı paraya indirimde beni 20-30 saat götürecek oyunlar topluyorum. Böyle diye diye 149 oyun aldımHocam bi hesap yapalım. Dışarı çımtınız dolmuşa bindiniz. Öğrenci iseniz 8 tl gitti. Bi susadınız su aldınız 5 tl. Yürüyüş yaptınız acıktınız 50 tl en az yemek. Dönüste de minibüs 8 tl. Şurda 2 saat çıjtınız 71 tl. O oyun en az 10 saat götürür.
Hocam nerede Lego orada siz Lego elçisi falan mısınız?Alınır. Butun lego oyunlari alınır hepsi çok zevkli kucukken birkaç tane lego oyunu oynamistim filmlerini izlemiştim yani lego seviyorum şimdi tum lego oyunlarıni alacağım hepsinde eglenirim zamdan sonra zaten inanılmaz karda olacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.