JuisRuler08 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:47 #1 Legolara sardım bu aralar kampanyada olan bir Lego var mı ya da yılbaşında kampanyaya girer mi? Hangi legoları önerirsiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Legolara sardım bu aralar kampanyada olan bir Lego var mı ya da yılbaşında kampanyaya girer mi? Hangi legoları önerirsiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.
AkadirAY Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 514 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A16 Advantage Edition RX7600S R7 7435HS Cinsiyet Erkek Bugün 16:02 #2 Link Böyle 2'li setler genelde daha mantıklı oluyor hocam bir de Lamborghini huracan tecnica modeli var 1.8k ve 2k arasına en çok parçalı modeller.
Link Böyle 2'li setler genelde daha mantıklı oluyor hocam bir de Lamborghini huracan tecnica modeli var 1.8k ve 2k arasına en çok parçalı modeller.
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.736 Çözümler 21 Bugün 16:27 #3 Bütçe ve ilgi alanı nedir? Oluşturmak istediğiniz bir tema var mı?
JuisRuler08 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:04 #4 LeFeyn dedi: Bütçe ve ilgi alanı nedir? Oluşturmak istediğiniz bir tema var mı? Genişletmek için tıkla... 1K civarı olsa iyi olur technic serisi hoşuma gidiyor bir de yılbaşına özel kampanyaları vs. oluyor mu?
LeFeyn dedi: Bütçe ve ilgi alanı nedir? Oluşturmak istediğiniz bir tema var mı? Genişletmek için tıkla... 1K civarı olsa iyi olur technic serisi hoşuma gidiyor bir de yılbaşına özel kampanyaları vs. oluyor mu?
LeFeyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 3.736 Çözümler 21 48 dakika önce #5 JuisRuler08 dedi: 1K civarı olsa iyi olur technic serisi hoşuma gidiyor bir de yılbaşına özel kampanyaları vs. oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kampanyalar oluyor ama 1K bütçeyle technic zor, indirimle bile o kadar düşmüyor. Yakın zamanda hatırladığım kadarıyla 42161 ve 42196 setleri 1400 lira civarına düşmüştü.
JuisRuler08 dedi: 1K civarı olsa iyi olur technic serisi hoşuma gidiyor bir de yılbaşına özel kampanyaları vs. oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Kampanyalar oluyor ama 1K bütçeyle technic zor, indirimle bile o kadar düşmüyor. Yakın zamanda hatırladığım kadarıyla 42161 ve 42196 setleri 1400 lira civarına düşmüştü.