Vengeance1000 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 430 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Lego oyunlarında bakış yönü mouse ile değiştirme yöntemi var mı? Eğer sadece klavye ile oynanabiliyorsa klavye ile oynamak zevkli olur mu?
Lego oyunlarında bakış yönü mouse ile değiştirme yöntemi var mı? Eğer sadece klavye ile oynanabiliyorsa klavye ile oynamak zevkli olur mu?
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 4 Ağustos 2022 #2 Klavye/fare ile LEGO oyunu oynanır mı? LEGO oyunlarını yıllar önce PS3'ümde zevkle oynuyordum. Şu an tüm lego oyunları Steam'de indirimde ve tekrardan deneyimlemek istiyorum. Klavye ve fare ile rahat oynayabilir miyim? Oynayan var mı? Problem yoksa alacağım birkaç tane. www.technopat.net
Klavye/fare ile LEGO oyunu oynanır mı? LEGO oyunlarını yıllar önce PS3'ümde zevkle oynuyordum. Şu an tüm lego oyunları Steam'de indirimde ve tekrardan deneyimlemek istiyorum. Klavye ve fare ile rahat oynayabilir miyim? Oynayan var mı? Problem yoksa alacağım birkaç tane. www.technopat.net