Lego oyunu önerisi

arthurmorgan0

Hectopat
Ben lego oyunlarını oynamayı seviyorum. Yani lego Marvel Super Heroes gibi. Ben de sizden oynadığınız lego oyunu varsa güzellerden söyler misiniz ya da aranızda lego Undercover oynamış biri varsa nasıl olduğunu söyleyebilir mi? Lego ındıana jones, lego Marvel Super Heroes'i oynadım.

Ben lego oyunlarını oynamayı seviyorum. Yani lego Marvel Super Heroes gibi. Ben de sizden oynadığınız lego oyunu varsa güzellerden söyler misiniz ya da aranızda lego Undercover oynamış biri varsa nasıl olduğunu söyleyebilir mi? Lego ındıana jones, lego Marvel Super Heroes'i oynadım.

Lego worlds oynamadiysaniz öneririm indirimle 40-50 TL'ye kadar düşüyor.

Evet emeğe saygim olduğu için satın alıyorum ne var ki bunda açtığın diğer konulara baktım Minecraft bedava nasıl indiririm gibi sorular sormuşsun ama bu forumda korsana destek yok ha illa bedava oyun oynamak istiyorsan Zula var mis gibi %100 Türk yapımı oyun oynayabilirsin :) ayrıca hem korsan oyun oynayıp hem de para verenler için böyle düşünmen de komik şahsen ne deyim iyi şanslar mümkünse daha mesaj yazma bana engellicem seni çünkü konu kapansın.
Söylemeden edemicem yazık kafana.

Değişik miyiz? Bence sen değişiksin. Bizde bulmasını biliyoruz oyunların ücretsizini. O zaman karnın acıktığı zaman sende git yemek çal. Beleş varken niye para vereyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı