Daha fazla
Hocam bütçeniz nedir?Arkadaşlar Lego aşığı oldum, 2 tane Lego aldım şu ana kadar bir de Dubai'den imzalı Lego pasaport almıştım. 3. lego olarak fazla abartı olmadan fiyatı ne önerirsiniz? Minecraft ve Ferrari F40 aldım 2 tanesi olarak.
Yani 3k üstüne çıkmayacağım.Hocam bütçeniz nedir?
Arkadaşlar lego aşığı oldum, 2 tane lego aldım şu ana kadar bir de Dubai'den imzalı lego pasaport almıştım. 3. lego olarak fazla abartı olmadan fiyatı ne önerirsiniz? Minecraft ve Ferrari F40 aldım 2 tanesi olarak.
Yani pek çekmedi ama lego tablo vardı o çekti ilgimi kaç lira biliyor musunuz? Duvara asmalık.Legonun inşaat araçlarını alabilirsiniz eğer ilginizi çekerse.
Yani 3k üstüne çıkmayacağım.
Yani pek çekmedi ama lego tablo vardı o çekti ilgimi kaç lira biliyor musunuz? Duvara asmalık.
Hocam link açılmıyor.Bu kaplan seti güzel, 1.200e inebiliyor.![]()
LEGO ® Creator 3’ü 1 Arada Muhteşem Kaplan 31129 - 9+ Çocuklar için Oyuncak Yapım Seti (755P) - Fiyatı, Yorumları
LEGO ® Creator 3’ü 1 Arada Muhteşem Kaplan 31129 - 9+ Çocuklar için Oyuncak Yapım Seti (755P) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu mustang şahane ve çift motoru var, bende aldım.![]()
LEGO ® Technic Ford Mustang Shelby® GT500® 42138 – Koleksiyonluk Oyuncak Model Yapım Seti (544 Parça) - Fiyatı, Yorumları
LEGO ® Technic Ford Mustang Shelby® GT500® 42138 – Koleksiyonluk Oyuncak Model Yapım Seti (544 Parça) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu dinazor setinide seviyorum. Ufakta indirim almış yanlış değilsem.![]()
LEGO ® Creator 3’ü 1 Arada T. rex 31151 – 9+ için Yaratıcı Dinozor Modeli Yapım Seti (626P) - Fiyatı, Yorumları
LEGO ® Creator 3’ü 1 Arada T. rex 31151 – 9+ için Yaratıcı Dinozor Modeli Yapım Seti (626P) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu da masa üzerine falan yakışıyor.![]()
LEGO ® Jurassic World Dinozor Fosilleri: T. rex Kafatası 76964- 9+ Oyuncak Dinozor Yapım Seti (577P) - Fiyatı, Yorumları
LEGO ® Jurassic World Dinozor Fosilleri: T. rex Kafatası 76964- 9+ Oyuncak Dinozor Yapım Seti (577P) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Buda sevdiğim bir set.![]()
LEGO ® Minecraft® Tilki Kulübesi 21178 – 8+ Çocuklar İçin Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (193 Parça) - Fiyatı, Yorumları
LEGO ® Minecraft® Tilki Kulübesi 21178 – 8+ Çocuklar İçin Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (193 Parça) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ne tür bir şey aradığınıza bağlı daha fazla atabilirim.
Bu ürün indirime girebiliyor ve duvara asmak için üretilmiş belki beğenirsiniz.![]()
LEGO ® Art Fauna Koleksiyonu - Kaplan 31217 - 18+ Yapım Seti (744 P) - Fiyatı, Yorumları
LEGO ® Art Fauna Koleksiyonu - Kaplan 31217 - 18+ Yapım Seti (744 P) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Nasıl ya? Bende açılıyor. Numaralarını tek tek yazmamı ister misiniz?Hocam link açılmıyor.
Yani pek çekmedi ama lego tablo vardı o çekti ilgimi kaç lira biliyor musunuz? Duvara asmalık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.