sharp44 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 433 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #1 Yıllardır video çekmiyorlar, Minecraft deyince büyüklü küçüklü herkesin aklına gelen bir kanaldı. Ne oldu onlara bilen var mı?
Yıllardır video çekmiyorlar, Minecraft deyince büyüklü küçüklü herkesin aklına gelen bir kanaldı. Ne oldu onlara bilen var mı?
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #2 Kanalı sattılar.
sharp44 Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 433 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #3 Neixtro dedi: Kanalı sattılar. Genişletmek için tıkla... Kanalı satsalar bir aktiflik olmaz mı, etkileşim vesaire. Kanal olduğu gibi duruyor alan adam ne yapabilir ki?
Neixtro dedi: Kanalı sattılar. Genişletmek için tıkla... Kanalı satsalar bir aktiflik olmaz mı, etkileşim vesaire. Kanal olduğu gibi duruyor alan adam ne yapabilir ki?
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #4 sharp44 dedi: Kanalı satsalar bir aktiflik olmaz mı, etkileşim vesaire. Kanal olduğu gibi duruyor alan adam ne yapabilir ki? Genişletmek için tıkla... Bir ara öyle söylentiler vardı bende bilmiyorum tam. İnsta hesaplarından videolar paylaşıyorlardı en son işte. Okul için mi ne bırakmışlardı sonrasında kanalı sattılar diye biliyorum.
sharp44 dedi: Kanalı satsalar bir aktiflik olmaz mı, etkileşim vesaire. Kanal olduğu gibi duruyor alan adam ne yapabilir ki? Genişletmek için tıkla... Bir ara öyle söylentiler vardı bende bilmiyorum tam. İnsta hesaplarından videolar paylaşıyorlardı en son işte. Okul için mi ne bırakmışlardı sonrasında kanalı sattılar diye biliyorum.
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.304 Makaleler 2 Çözümler 23 7 Kasım 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu izlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et şu videoyu izlemenizi öneririm.