m.b.d45
Hectopat
Pedi mi kopardın, anlamadım?"iletken parlak maddeyi"
Voltaj regülatör devresindeki potansiyometreyi yenisi ile değiştirmek isterken parçanın bacaklarının bağlı olduğu iletken parlak maddeyi çok ısıttığım için yerinden çıktı.
Ne yapmam gerekiyor?
Pedi mi kopardın, anlamadım?
Gittiği yer ulaşılamaz bir yer de yapılacak başka bir şey yoksa yenisini alacağım.Çok basit. Kopan padin yolunu takip edip gittiği komponentten kablo ile yol çekin. Bu kadar.
Gülmenizin sebebini anlamadım. Ben şematikten bakarak iPad mini anakartına saç telinden ince kabloyla yol çekebiliyor iken bu arkadaş basit yolların göründüğü bir PCB'de normal bir kabloyla yol çekemez mi yani? Öyleyse komik cidden.
Büyük bir ped kopmuşsa ve rahat bir alandaysa ped tamiri daha uygundur. Yol çekmek kaba görünür.PCB'de normal bir kabloyla yol çekemez mi yani? Öyleyse komik cidden.
Gittiği yer ulaşılamaz bir yer de yapılacak başka bir şey yoksa yenisini alacağım.
Büyük bir ped kopmuşsa ve rahat bir alandaysa ped tamiri daha uygundur. Yol çekmek kaba görünür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.