Pirateinthesky
Megapat
- Makaleler
- 1
Lehim pastası olarak kesinlikle Lötfett (yanlış yazmış olabilirimŞu anda elimde lehim temizleme fitili, 0.3 mm lehim teli, 2 sene önce 5₺'den aldığım minnak turuncu lehim pastası ve 1 ay önce aldığım flux var.
Sehpa Class 968D'de var. Lehim pastası o turuncu renkli, karartanlardan. Bu arada ben lehim makinesini lehim pastasına direkt batırıyorum. Yaptığım doğru mu?n11.com'dan Havya Sehpası Stand Süngerli seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
n11.com'dan Amasan Lötfett Lehim Pastası 50gr seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!TV Kabloları ve Fiyatları - n11
TV Kabloları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı TV Kabloları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bunlar yoksa alabilirsiniz.Lehim Pastası Modelleri ve Fiyatları - n11
Lehim Pastası ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Lehim Pastası çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Kullandığım lehim pastası çok kalitesiz. Lehim teli olarak 3 hafta önce şunu aldım.Yıllardır lehim yaparım, hiç ucunu zımparalamak gibi bir çabam olmadı. Sıcakken basarsın pastaya, tertemiz olur. Kaliteli pasta ve lehim teli kullanın yeter. Havyanın ucu bozulursa da yenisini takarsınız. Hemen bozulmaz zaten, uzun süre gider.
Alttaki flux bende de var. 35₺'ye almıştım. Evde eczaneden aldığım şırıngaya aktardım ama kendisi ucundan basmadan atıyor. Dolaptan kullanmak için aldığımda ellerim flux oluyorKrem Sıvı Lehim Mechanic Solder Paste 42 GR XGSP50 183 Derece Fiyatları ve Özellikleri
Krem Sıvı Lehim Mechanic Solder Paste 42 GR XGSP50 183 Derece en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com Bir de Soldex marka lehim teli almıştım. Üçünden de memnunum, önerebilirim.Lehim Pastası Modelleri ve Fiyatları - n11.com
Lehim Pastası ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Lehim Pastası modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com