DoctorSpeedy Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #11 Hocam yaptım fakat yüksek ısıdan dolayı söküp tekrar lehimlemeye çalışırken ledin bağlantı noktası zarar gördü mecbur kesmek zorunda kaldım. 200749 dedi: @DoctorSpeedy merak etmeyin, yapabilirsiniz. Eğer yanlış yere yaparsanız lehimi, lehim aletiyle geri alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
Hocam yaptım fakat yüksek ısıdan dolayı söküp tekrar lehimlemeye çalışırken ledin bağlantı noktası zarar gördü mecbur kesmek zorunda kaldım. 200749 dedi: @DoctorSpeedy merak etmeyin, yapabilirsiniz. Eğer yanlış yere yaparsanız lehimi, lehim aletiyle geri alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla...
DoctorSpeedy Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2019 #12 Bak bu mantıklı bir fikir fakat havyam çok kaliteli değil. Windows 7 dedi: Bant atıp sırayla lehimleyim. 2 dakikalık işi 10 dakikada bitirirsiniz fakat kendiniz yaparsınız. Genişletmek için tıkla...
Bak bu mantıklı bir fikir fakat havyam çok kaliteli değil. Windows 7 dedi: Bant atıp sırayla lehimleyim. 2 dakikalık işi 10 dakikada bitirirsiniz fakat kendiniz yaparsınız. Genişletmek için tıkla...