Lehim pompası nereden bulunur?

Faruk53

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
---------- Sistem Bileşenleri ----------

Anakart -> Asus Prime B450M-K II
(BIOS 4004)

İşlemci -> Ryzen 5 (Zen 3 Vermeer)
5600~4.4GHz

Soğutucu -> Noctua NH-U9S chromax.black (Çift Fanlı)

Ram -> Corsair Venegance RGB RT
32GB (Micron, SR, 2x16)

Ekran Kartı -> Gigabyte RTX 3070Tİ Gaming OC (Rev 1.0)

SSD -> Samsung 980 Pro M2 1TB

PSU -> Sharkoon Silent Storm Cool Zero 750W 80+Gold
Hiçbir şey vurmadın hala damla şeklindeyse önce lehim pompasıyla çek.
Lehim pompasını nerden buluruz hocam? Aklımızda bulunsun. Daha önce hiç duymadım.

Lehim pompasını nerden buluruz hocam. Aklımızda bulunsun. Daha önce hiç duymadım.

Herhangi bir elektrikçiden temin edebilirsiniz. Web mağazalarından da temin edilebilir aynı şekilde.

Herhangi bir elektrikçiden temin edebilirsiniz. Web mağazalarından da temin edilebilir aynı şekilde.

Sağ olun hocam teşekkürler. Arkadaştan fotoğraf alırsak rahatlıyacaz herkes bayağı önerisini yaptı aslında.

Konu değişmiş yeni farkettim hocam. Böyle sorunca sıkıntı oluyor. Bir kez daha başıma gelmişti. Neyse biraz daha dikkat edeyim.

Lehim pompasını nereden buluruz hocam? Aklımızda bulunsun. Daha önce hiç duymadım.

Elektronik malzemecilerde ve internette bulabilirsin. Macunu bir defa temizledikten sonra işe yaramaz hale gelebilir sökülüp temizlenebilen bir şey al bence.

Elektronik malzemecilerde ve internette bulabilirsin. Macunu bir defa temizledikten sonra işe yaramaz hale gelebilir sökülüp temizlenebilen bir şey al bence.
Tamamdır hocam aklımda bulunması açısından sordum başıma böyle bir olay gelirse yardımcı olması açısından.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı