Lehim Teli Tavsiyesi

Makaleler
1
Merhaba herkese. Kendimce lehimleme işleri yapıyorum bazen ve acemi sayılırım. Acemiliğimden dolayı kurşunsuz lehim aldım ve eritmesi biraz zormuş. Şu an 60/40 oranında ince ve kaliteli bir lehim arıyorum. Gramajı fark etmez az olsa da olur. Çok para harcamak istemiyorum 200-300 TL civarlarında bir şeyler bakıyorum. Öneriniz var mı?

Kurtel'i fiyat performans açısından öneririm. Bütçeni biraz daha arttırırsan 100 Gr'ı kargoyla beraber 450 TL civarına geliyor. Olmaz dersen daha uygun fiyata tüp şeklinde satılan, gramajı daha az olan çeşitleri de var. Aratarak bulabilirsin hızlıca.

Kaliteli lehim teli önemli. Paraya çok bakmadan almak lazım bence. Çok kanser ediyor kalitesiz şeyler.

Kurtel ve Soldex iyi. Ancak satıcıya dikkat edin, sahte lehim ve pasta satıyorlar.

Teşekkür ederim. Bir tık daha ince olması açısından şuna bakabilirim o zaman:

Elimde eskiden ucuza set olarak aldığım 60w Pirhanna marka havya var. Havya ucunu mahvettiğim için bununla değiştirmiştim. Bunu da değiştirmeli mi yoksa idare eder mi? Lehimi aldıktan sonra denerim, olmazsa ileride kaliteli bir şey alırım diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı