Arkadaşlar aşağıdaki linkteki klavyeyi almayı düşünüyorum. Evet biliyorum Rampage ve ömrü pek de uzun değil. Yerine Redragon da almak vardı ama RGB hastasıyım.
Sorum şu ben bu klavyeyi aldıktan sonra bozulan Switch'leri değiştirebilir miyim? Yerine uyumlu Switch bulabilir miyim?
Elektrik elektronik öğrencisiyim bu şekil işlemleri yapabilirim sorun klavye, bu işleri altından kalkabilir mi?
Evet değişir ancak çok fazla uğraştırdığını söyleyebilirim. Lehim kısmında zorlanmazsınız ancak her bacak için 3 lehim işlemi yapıyorsunuz. Ayrıca kaliteli switch almak çok kolay değil. Bugün iyi bir klavyeyi 2000-2500 TL'ya ancak toplarsınız.
İnce ve detaylı işçilikle değiştirebilirsin. Switchleri Aliexpress'te yada yerel mağazalarda varsa alabilirsin tabii ki ama o fiyata Rampage hakkeder mi dersen bence hayır.
Evet değişir ancak çok fazla uğraştırdığını söyleyebilirim. Lehim kısmında zorlanmazsınız ancak her bacak için 3 lehim işlemi yapıyorsunuz. Ayrıca kaliteli switch almak çok kolay değil. Bugün iyi bir klavyeyi 2000-2500 TL'ya ancak toplarsınız.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. İşçilik sorun değil, önemli olan swicth bulabilmek. Söylediklerinize göre onlarda buluna bilirmiş.
Fiyat konusunda da bu fiyat asla verilmez ama bir tanıdığım dan çok cüzi bir miktardan alıcağım.