duzzstar Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 336 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 Aranızda bu şirketle yurt dışına giden falan var mı? 4-6 ay gibi Kanada'da kalmak istiyorum. Sizce güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2024
Aranızda bu şirketle yurt dışına giden falan var mı? 4-6 ay gibi Kanada'da kalmak istiyorum. Sizce güvenilir mi?
1 170981 Megapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 53 16 Şubat 2024 #2 Ben Horizon yurtdışı eğitimi ile Boston'a gitmiştim ama Kanada kursları da vardı. Sıkıntısız gitmiştim öneririm.
Ben Horizon yurtdışı eğitimi ile Boston'a gitmiştim ama Kanada kursları da vardı. Sıkıntısız gitmiştim öneririm.
Musta Berk Yoctopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #3 Evet güvenilir. Ben memnun kaldım birçok firma ile görüştüm ancak en kurumsal ve güvenilir olanı lemondu. Ben Londra'ya gittim onlarla en ufak bir problem yaşamadım açıkçası. Şimdi Kanada için başvurumu yapıyoruz.
Evet güvenilir. Ben memnun kaldım birçok firma ile görüştüm ancak en kurumsal ve güvenilir olanı lemondu. Ben Londra'ya gittim onlarla en ufak bir problem yaşamadım açıkçası. Şimdi Kanada için başvurumu yapıyoruz.