Lenevo Tower 510S alınır mı?

Rana

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, 2000 TL fiyatında ki kasanın özelliklerini aşağı yazıyorum, kasayla ilgili yorumlarınızı, performans görüşlerinizi bekliyorum.
Bilgisayarı daha çok yazılım, programlama, orta düzey oyunlar ve günlük işler için kullanacağım. Bunları karşılar ve uzun yıllar sürece beni götürür mü?

Her birinize şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, 2000 TL fiyatında ki kasanın özelliklerini aşağı yazıyorum, kasayla ilgili yorumlarınızı, performans görüşlerinizi bekliyorum.
Bilgisayarı daha çok yazılım, programlama, orta düzey oyunlar ve günlük işler için kullanacağım. Bunları karşılar ve uzun yıllar sürece beni götürür mü?

Bu paraya bu özellikler biraz alt seviye kalmış. Adını satıyor size; Lenovo.
Buradaki kilit kelime uzun yıllar. Uzun yıllar için İşlemciniz tamam. Bellek olarak 8 GB ve aşağısını tercih etmemelisiniz. Orta düzey oyunlardan kastınız nelerdir?
Sonuç olarak bu bilgisayarlar şu kesime hitap eder: Devlet dairesinde kullanılan PC. Internette gezersiniz. youtube, facebook, office, solitaire vs. Daha başka kullanım için değmez. Hele oyundan hiç bahsetmeyelim.

Sakın alma. Ryzen 1200 rx 560 sistem topla daha fazla kullanışlı olur
Veya itopyadan 300tl fazla ver bunu al
https://www.itopya.com/ARGUS-A1050T...trix-4GB-8GB-DDR4-1TB-Disk-Gaming-Bilgisayar/

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı