Lenova İdePad Yoga 11 Mavi Ekran Hatası

Alper2511

Kilopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Hacker
Bilgisayarım sürekli mavi ekran veriyor. Yeniden başlatılırken, kapatırken, format atarken mavi ekran veriyor. Mavi ekranda İnvenSense Sensör adlı sürücü yazıyor. Aygıt yöneticisinden baktığımda da sürücüde sorun olduğunu gösteriyor. Windows 8.1 RT kullanıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Win tuşuna basın. Ekran geldiğinde tırnaklar olmadan "cmd" yazın. Arama sonucuna sağ tıklayıp, yönetici olarak çalıştırı seçin. Yeni bir ekran gelecek karşınıza. Bu ekrana tırnaklar olmadan "sfc /scannow" yazın ve enter'a basın. Tarama bittikten sonra "Bilgisayarım"a girin, Windows'un yüklü olduğu sürücüyü sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Açılan pencerede araçları seçin ve denetleyi seçin. Yeni bir ekran çıkacak bu ekranda da sürücüyü denetleyi seçin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Umarım yardımcı olur. Eğer bu çözüm sorunu gidermezse yeni dmp dosyasını paylaşırsınız.

Yardım edebilecek kimse yok mu ?
Tekrar format attım, format esnasında da bir kere mavi ekran verdi.Şu an hala aynı sürekli mavi ekran veriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…