Lenovi IdeaPad Gaming 3 alınır mı?

İkisine de 8 GB RAM eklerseniz daha iyi olabilir. Tercihim Lenovo'dan yana. (Benim attığım Lenovo'ya göz atın)

Bende de ideapad gamin 3 laptop var 15 aydır sorunsuz kullaniyorum. Bu modelin işlemcisi bi tık güçsüz ama oyunlarda programlarda vs. çok sıkıntı yaratmaz. Render çıktı falan geç alırsın biraz

Siz de lenovo kullanıyorsanız nacizane bir sorum var. Servise gondericem fakat guvenemiyorum. Sizin bir geçmisiniz var mi BDH ile ilgili?

Siz de Lenovo kullanıyorsanız naçizane bir sorum var. Servise göndereceğim fakat guvenemiyorum. Sizin bir geç misiniz var mi BDH ile ilgili?

Bende alalı açıkçası 1 ay oldu. Garantiye gönderecektim bataryadan dolayı ancak bataryada pil koruma özzelliği varmış. Statik elektriği atma sonrası düzeldi. Hiç deneyimim yok umarım da olmaz. 1 Tane İstanbul'da yetkili servisleri varmış diye duydum ama.

Evet Maltepe'deymiş. Ürünü bozup gonderip birde tuketici hatasi diyip fatura kitlemelerinden korkuyorum.

Evet Maltepe'deymiş. Ürünü bozup gonderip birde tuketici hatasi diyip fatura kitlemelerinden korkuyorum.
O kadar olacağını da zannetmiyorum. Sonuçta Monster gibi bazı modellerinde işi becerememezlik yapıp da yıkma işi olma olasılığı çok azdır diye düşünüyorum.

Sizin sorununuz neydi tam olarak? Ben de bir sorun yaşıyordum da servise vermek durumunda kaldım en son. Çözüldü: %100'e kadar şarj edilmiş olan pil birden %0'a düştü ve takılı kaldı Sorun geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…