Bende de ideapad gamin 3 laptop var 15 aydır sorunsuz kullaniyorum. Bu modelin işlemcisi bi tık güçsüz ama oyunlarda programlarda vs. çok sıkıntı yaratmaz. Render çıktı falan geç alırsın biraz
Bende alalı açıkçası 1 ay oldu. Garantiye gönderecektim bataryadan dolayı ancak bataryada pil koruma özzelliği varmış. Statik elektriği atma sonrası düzeldi. Hiç deneyimim yok umarım da olmaz. 1 Tane İstanbul'da yetkili servisleri varmış diye duydum ama.
Bende alalı açıkçası 1 ay oldu. Garantiye gönderecektim bataryadan dolayı ancak bataryada pil koruma özzelliği varmış. Statik elektriği atma sonrası düzeldi. Hiç deneyimim yok umarım da olmaz. 1 Tane İstanbul'da yetkili servisleri varmış diye duydum ama.
O kadar olacağını da zannetmiyorum. Sonuçta Monster gibi bazı modellerinde işi becerememezlik yapıp da yıkma işi olma olasılığı çok azdır diye düşünüyorum.