Lenovo 15IAX9 alınır mı?

Jesse Pinkman06

Decapat
Arkadaşlar ürün bu bu fiyat bandına en mantıklısı bu gibi, 3 yıl garantisi olması da çok iyi. Herhangi bir anakart sorununda servise verilebilir. Bugün alacağım sanırım bunu, sizin de ne düşündugunuzu öğrenmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alınmaz. 15**9 serisi kronik anakart yakıyor 15***10 serisine bakabilirsin.

Emin ol servis peşinde koşmak öyle kolay ve güzel bir şey değil.
-Bir Monster kullanıcısı(kompetankedi)

Ne kadar ekran kartı bu fiyat bandındaki diğer cihazlarıdan çok daha iyi olsa da sana tavsiyem fikrini değiştir.

Kesinlikle almanı önermiyorum. Anakarti yanmıştı servise gönderdim 1 ayda anca geldi ve şimdi sürekli sıcaklık kontrolü yapıyorum tekrar yanmasın diye diken üstünde gibi.

Kesinlikle alınmaz. 15**9 serisi kronik anakart yakıyor 15***10 serisine bakabilirsin.

Emin ol servis peşinde koşmak öyle kolay ve güzel bir şey değil.
-Bir Monster kullanıcısı(kompetankedi)

Ne kadar ekran kartı bu fiyat bandındaki diğer cihazlarıdan çok daha iyi olsa da sana tavsiyem fikrini değiştir.

Kesinlikle almanı önermiyorum. Anakarti yanmıştı servise gönderdim 1 ayda anca geldi ve şimdi sürekli sıcaklık kontrolü yapıyorum tekrar yanmasın diye diken üstünde gibi.

Hocam peki yerine önerebileceginiz var mıdır?

Hocam peki yerine önerebileceginiz var mıdır?

O fiyata attığınız sistem gibi sistem yok ama illa sistem yüksek olacaksa 2. el başka laptoplara bakabilirsiniz diğer arkadaşların dediği gibi bu cihazın anakart sorunu bitmez almayın paranıza yazık etmeyin ama isterseniz 3050'li sistemler var onları önerebiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı