Lenovo 510s sistem nasıl?

Boran1903

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar yaklaşık 2 sene önce bir Lenovo hazır PC almıştım ve bu günlerde PC aşırı derecede performansı düstü genel bakım vb. şeyleri yapacağım fakat yazacağım parça özelliklerinden hangileri seviyesi düşük teşekkür.

Özellikler:
Lenovo 510s; Intel Core i5 9400F 2.9 GHz, 4 GB, 256 GB SSD, 2 GB NVIDIA GT730, Windows 10.

Hocam şuan fiyatı 8000 TL gözüküyor. Ben marka bilgisayar almaya kesinlikle karşıyım.O zamanlar 4000 TL bandında aldıysanız kazık yemişsiniz. 4Gb günümüz oyunları için yeterli değil en az 16 GB tavsiye ederim. GT 730 zaten eski bir ekran kartı 780 ti falan olsa yine idare eder. Yani günümüz standartlarına en yakın parçalar işlemci ve SSD diyebilirim ama bir oyunun 150 GB olduğu zamanda ne kadar yeterli olur bilmem.😊

Hocam şuan fiyatı 8000 TL gözüküyor. Ben marka bilgisayar almaya kesinlikle karşıyım.O zamanlar 4000 TL bandında aldıysanız kazık yemişsiniz. 4Gb günümüz oyunları için yeterli değil en az 16 GB tavsiye ederim. GT 730 zaten eski bir ekran kartı 780 ti falan olsa yine idare eder. Yani günümüz standartlarına en yakın parçalar işlemci ve SSD diyebilirim ama bir oyunun 150 GB olduğu zamanda ne kadar yeterli olur bilmem.😊
2000 tl ye aldım hocam ve sadece ofis işleri dediğimiz yazı islerini yapacaktım şu an oyun oynamak istediğim için önerdiğin parçaları yazarsan sevinirim tşk ederim. 🙂

2000 tl ye aldım hocam ve sadece ofis işleri dediğimiz yazı islerini yapacaktım şu an oyun oynamak istediğim için önerdiğin parçaları yazarsan sevinirim tşk ederim. 🙂
Hocam şuan piyasa çok dengesiz bütçe belirtirseniz daha kolay yardımcı olabilirim.
Bütün parçaları sıfır mı olacak ? Çünkü bana göre ram gibi bozulmayacak parçaları 2. El almak daha mantıklı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı