TheEfepat Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunum bu, hızlıca yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu videodaki çözümü uygularsam Secure Boot kapanıyor, aslında sorun bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorunum bu, hızlıca yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca bu videodaki çözümü uygularsam Secure Boot kapanıyor, aslında sorun bu.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #2 Tam anlamadım. Videoda'ki arkadaş yanlış yapıyor. UEFI desteği varken Legacy gereksiz. Artı 0 Eksi
KS KS TheEfepat Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 claus dedi: Tam anlamadım. Videoda'ki arkadaş yanlış yapıyor. UEFI desteği varken legacy gereksiz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmüşüm hocam, farkında değilmişim kusura bakmayın. UEFI'a girince fark ettim ki enabled Secure Boot'u kabul etmiş, iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
claus dedi: Tam anlamadım. Videoda'ki arkadaş yanlış yapıyor. UEFI desteği varken legacy gereksiz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözmüşüm hocam, farkında değilmişim kusura bakmayın. UEFI'a girince fark ettim ki enabled Secure Boot'u kabul etmiş, iyi sosyaller.