Notebook modellerine en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarını kullanan Monster'ın, adını Türk mitolojisinden alan dizüstü bilgisayar serilerini inceleyin!
www.monsternotebook.com.tr
İşlemci bakımından oyun performansı bakımından cihaz kalitesi bakımından hangisi sizce? Genelde YouTube'dan ders çalışacağım arada oyun oynayacağım YouTube'dan video izlerken fan sesi duymak istemiyorum oyun oynarken de CPU sıcaklığı 90 dereceleri görmemeli.
Hocam N11'deki dey elektronikten almistim 5600hli modelini onda kullanılabilir RAM 13.9 GB yazıyordu neden böyle bir şey olabilir duzeltilmesinin yolu var mı bunun ve fanlari çok gürültülü çalışıyordu sistem bostayken bile fan sesi duyuluyordu Intel'li Lenovo'da ise fan sesi çok azdı 10750H'li modelinden bahsediyorum.
Bu işlemcili olandan kastınız 5800H'li model herhalde peki başka işlemcili modellerinden farki ne Lenovo'nun bu modelinin 5600HLI modeli mesela kötü muydu?
Bende Monster sevmiyorum çok sorunlu cihazları var hepsi demiyorum ama yuzde 90'i sorunlu bu 25.1 modeli MSI kasa falan diyorlar ondan seçeneklerim arasına almistim.