kuromi Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Nisan 2024 #1 Bilgisayarım Lenovo All in One ve 2. bir ekran istiyorum. Bağlayamazsın dediler o yüzden sormak istiyorum, daha önce yapmış olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
Bilgisayarım Lenovo All in One ve 2. bir ekran istiyorum. Bağlayamazsın dediler o yüzden sormak istiyorum, daha önce yapmış olan var mı?
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.130 Çözümler 49 Yer Ankara 6 Nisan 2024 #2 Acaba diyorum modelini de mi belirtseydiniz? Üzerinde HDMI vs var ise bağlarsınız, evde C260 modeli var bağlanıyor. Hatta kablosuz olarak da Smart TV'leri ikinci ekran olarak kullanabkliyor.
Acaba diyorum modelini de mi belirtseydiniz? Üzerinde HDMI vs var ise bağlarsınız, evde C260 modeli var bağlanıyor. Hatta kablosuz olarak da Smart TV'leri ikinci ekran olarak kullanabkliyor.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 6 Nisan 2024 #3 Herhangi bir port varsa bağlanır
türk.exe Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz RAM: 8 GB Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 (Dahili) Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #4 Hocam benim AIO A340 var HDMI portu varsa bağlanır. kuromi dedi: Bilgisayarım Lenovo All in One ve 2. bir ekran istiyorum. Bağlayamazsın dediler o yüzden sormak istiyorum, daha önce yapmış olan var mı? Genişletmek için tıkla... 5'ten bağlayabilirsin. Eğer bu port bilgisayarınızda mevcut ise.
Hocam benim AIO A340 var HDMI portu varsa bağlanır. kuromi dedi: Bilgisayarım Lenovo All in One ve 2. bir ekran istiyorum. Bağlayamazsın dediler o yüzden sormak istiyorum, daha önce yapmış olan var mı? Genişletmek için tıkla... 5'ten bağlayabilirsin. Eğer bu port bilgisayarınızda mevcut ise.