TeknolojiDelisi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Sistemim: Lenovo Anakart (Anakartın modelini bulamadım.) İ3 4130 İşlemci Galax Nvidia GTX750 Kingston HyperX 12 GB RAM Zalman ZM500-LE Serisi 500W PSU Arkadaşlar bu Lenovo'nun anakartı bu sisteme uygun mudur ? Anakartın güç girişi 14 pin. Çoğu anakartlarda 24 pin oluyor. Pin sayısının az olması performansı etkiler diye korkuyorum gücü az çekiyor herhalde. Sizin düşünceleriniz nedir ? Anakart görseli: Son düzenleyen: Moderatör: 8 Kasım 2015
Merhaba arkadaşlar. Sistemim: Lenovo Anakart (Anakartın modelini bulamadım.) İ3 4130 İşlemci Galax Nvidia GTX750 Kingston HyperX 12 GB RAM Zalman ZM500-LE Serisi 500W PSU Arkadaşlar bu Lenovo'nun anakartı bu sisteme uygun mudur ? Anakartın güç girişi 14 pin. Çoğu anakartlarda 24 pin oluyor. Pin sayısının az olması performansı etkiler diye korkuyorum gücü az çekiyor herhalde. Sizin düşünceleriniz nedir ? Anakart görseli:
Ensar Karakaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 1.235 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2015 #2 Anlamadım sisteminiz bu mu yoksa toplayacak mısınız?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 8 Kasım 2015 #3 Önceki işlemciniz neydi ?
TeknolojiDelisi Hectopat Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2015 #4 Ensar Karakaya dedi: Anlamadım sisteminiz bu mu yoksa toplayacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Sistemim bu. Foto temsili. CJack60 dedi: Önceki işlemciniz neydi ? Genişletmek için tıkla... Kasayı orjinal almıştım. İşlemci hep buydu.
Ensar Karakaya dedi: Anlamadım sisteminiz bu mu yoksa toplayacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Sistemim bu. Foto temsili. CJack60 dedi: Önceki işlemciniz neydi ? Genişletmek için tıkla... Kasayı orjinal almıştım. İşlemci hep buydu.
Onur Bey Hectopat Katılım 24 Mayıs 2015 Mesajlar 638 Yer İzmir 8 Kasım 2015 #5 İşlemciniz anakarta oturuyorsa uyuyordur. Modelini söyleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Bir de anakartınız eski ise 14 pin olması normal.
İşlemciniz anakarta oturuyorsa uyuyordur. Modelini söyleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabilirim. Bir de anakartınız eski ise 14 pin olması normal.
Ensar Karakaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2015 Mesajlar 1.235 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer İstanbul Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2015 #6 Senin sorduğun soru ne arkadaşım bu anakart uygunmudur diyosun sistemide kullanıyorum diyosun açıklar mısınız?
Senin sorduğun soru ne arkadaşım bu anakart uygunmudur diyosun sistemide kullanıyorum diyosun açıklar mısınız?
Enesxdd Megapat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 553 Çözümler 3 23 Haziran 2018 #7 Anakartın modelini bilmiyorsan biz işlemcinin senin anakartına uygun olup olmadığına dair bir şey söyleyemeyiz.
Anakartın modelini bilmiyorsan biz işlemcinin senin anakartına uygun olup olmadığına dair bir şey söyleyemeyiz.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 23 Haziran 2018 #8 Lenovo yazısının çevresine, altına vb. bak elbette modeli yazıyordur.