A Amantanrimdidimm Femtopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, N11'den Lenovo C24-20 monitör siparişi verdim. N11 de ve Epey'de bu monitörün ekranı hakkında TN panel deniyor ama ürünün kendi sitesinde VA panel yazıyor. Sizce hangisi doğru?
Merhaba arkadaşlar, N11'den Lenovo C24-20 monitör siparişi verdim. N11 de ve Epey'de bu monitörün ekranı hakkında TN panel deniyor ama ürünün kendi sitesinde VA panel yazıyor. Sizce hangisi doğru?
B Blap Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #2 Ürünün farklı modelleri olabilir. Aldığınız sitede TN panel yazıyor ise aldığınız ürün TN olmalıdır.
A Amantanrimdidimm Femtopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 Blap dedi: Ürünün farklı modelleri olabilir. Aldığınız sitede TN panel yazıyor ise aldığınız ürün TN olmalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam yabancı kaynakları bile araştırırdim ama VA olarak geçiyor
Blap dedi: Ürünün farklı modelleri olabilir. Aldığınız sitede TN panel yazıyor ise aldığınız ürün TN olmalıdır. Genişletmek için tıkla... Hocam yabancı kaynakları bile araştırırdim ama VA olarak geçiyor