M Mister Dixon Yoctopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merhaba öncelikle nasıl olduğunu anlatayım; League of Legends oynarken bilgisayarım birdenbire dondu kapatıp açayım düzelir dedim ama nafile! Açılırken Lenovo yazısını görüyorum ama hemen sonra Checking Media yazısı geliyor.
Arkadaşlar merhaba öncelikle nasıl olduğunu anlatayım; League of Legends oynarken bilgisayarım birdenbire dondu kapatıp açayım düzelir dedim ama nafile! Açılırken Lenovo yazısını görüyorum ama hemen sonra Checking Media yazısı geliyor.
K kuyuko Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Nisan 2024 #2 Bende aynı sorunu yaşıyorum çözebildiyseniz bilgi verir misiniz? Ben çözdüm size kolay gelsin. Sadece diski yenisiyle değiştirmeniz lazım. Son düzenleme: 23 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Bende aynı sorunu yaşıyorum çözebildiyseniz bilgi verir misiniz? Ben çözdüm size kolay gelsin. Sadece diski yenisiyle değiştirmeniz lazım.