B Berdan akcan Centipat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 243 7 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar başlıkta yazdığım monitör FreeSync destekli. Bu monitörün G-Sync açma özelliği var mı?
bukibuks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ocak 2020 #2 Berdan akcan dedi: Arkadaşlar başlıkta yazdığım monitör FreeSync destekli. Bu monitörün G-Sync açma özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... DP kablo olmadığı için deneyemedim. Ancak elde edersem bir tane bilgi vereceğim. Artı 0 Eksi
Berdan akcan dedi: Arkadaşlar başlıkta yazdığım monitör FreeSync destekli. Bu monitörün G-Sync açma özelliği var mı? Genişletmek için tıkla... DP kablo olmadığı için deneyemedim. Ancak elde edersem bir tane bilgi vereceğim.
ertmee Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 433 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2020 #3 bukibuks dedi: DP kablo olmadığı için deneyemedim. Ancak elde edersem bir tane bilgi vereceğim. Genişletmek için tıkla... freesync için bu monitörde DP kablo mu lazım? Artı 0 Eksi
bukibuks dedi: DP kablo olmadığı için deneyemedim. Ancak elde edersem bir tane bilgi vereceğim. Genişletmek için tıkla... freesync için bu monitörde DP kablo mu lazım?
bukibuks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ocak 2020 #4 Zannetmiyorum ben nvidia ile kullanıyorum Artı 0 Eksi
ertmee Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 433 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2020 #5 kutu içinden hdmi 1.4 mü çıkıyor? Artı 0 Eksi
bukibuks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 3 9 Ocak 2020 #6 ertmee dedi: kutu içinden hdmi 1.4 mü çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle olması lazım. ertmee dedi: kutu içinden hdmi 1.4 mü çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle olması lazım. Artı 0 Eksi
ertmee dedi: kutu içinden hdmi 1.4 mü çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle olması lazım. ertmee dedi: kutu içinden hdmi 1.4 mü çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle olması lazım.
psychomax13 Megapat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek English Teacher 21 Ocak 2020 #7 G-sync denediniz mi acaba? Merak ettim. bukibuks dedi: DP kablo olmadığı için deneyemedim. Ancak elde edersem bir tane bilgi vereceğim. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
G-sync denediniz mi acaba? Merak ettim. bukibuks dedi: DP kablo olmadığı için deneyemedim. Ancak elde edersem bir tane bilgi vereceğim. Genişletmek için tıkla...
bukibuks Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Ocak 2020 #8 psychomax13 dedi: G-sync denediniz mi acaba? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Henüz DP kablosu alamadım. Artı 0 Eksi
psychomax13 dedi: G-sync denediniz mi acaba? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Henüz DP kablosu alamadım.
V vCrush Centipat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 3 29 Ocak 2020 #9 bukibuks dedi: Henüz DP kablosu alamadım. Genişletmek için tıkla... Aldığınız zaman sonucu söylersen sevinirim. Çünkü bende de aynı monitör var. Artı 0 Eksi
bukibuks dedi: Henüz DP kablosu alamadım. Genişletmek için tıkla... Aldığınız zaman sonucu söylersen sevinirim. Çünkü bende de aynı monitör var.
L loshokra Centipat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Ocak 2020 #10 bukibuks dedi: Henüz DP kablosu alamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışma ihtimali var diyorsan DP kablosu alacağım, herhangi bir DP kablo olur mu yoksa temel bir özellik var mı bakmam gereken? Artı 0 Eksi
bukibuks dedi: Henüz DP kablosu alamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam çalışma ihtimali var diyorsan DP kablosu alacağım, herhangi bir DP kablo olur mu yoksa temel bir özellik var mı bakmam gereken?