Lenovo E595 vs. Matebook D 14

superuserdo

Kilopat
Daha fazla  
Bu sayfadaki karşılaştırmada gördüğüm kadarıyla Lenovo'nun ekranı büyük ama Huawei daha ince, hafif tasarımlı. Huawei'nin pil gücü biraz daha iyi. Lenovo'da ekstra olarak kart okuyucu var.
Sizce hangisi tercih edilmeli? Yoksa "en fazla" bu fiyatta veya daha altında başka öneriniz var mı? Teşekkür ederim.

Sizin kullanıcılarımızı pek bilemiyorum ancak kart okuyucuyu ekstra olarak düşünmeye pek gerek yok. Eğer kullanıyorsanız sayabilirsiniz tabi ancak bir düşünün, son 5 yılda kaç defa kullandınız kart okuyucuyu. Attığınız bağlantıyı da inceledim. Bilgisayarlar neredeyse aynıymış. Ben olsam Lenovo'yu tercih ederdim ancak sadece sevdiğim için. Görünen özellikler dışında avantajı ya da dezavantajı var mıdır bilemiyorum.

Sizin kullanıcılarımızı pek bilemiyorum ancak kart okuyucuyu ekstra olarak düşünmeye pek gerek yok. Eğer kullanıyorsanız sayabilirsiniz tabii ancak bir düşünün, son 5 yılda kaç defa kullandınız kart okuyucuyu. Attığınız bağlantıyı da inceledim. Bilgisayarlar neredeyse aynıymış. Ben olsam Lenovo'yu tercih ederdim ancak sadece sevdiğim için. Görünen özellikler dışında avantajı ya da dezavantajı var mıdır bilemiyorum.

Kart okuyucuyu öylesine belirttim. Tamamen Huawei övmüş gibi olmayayım diye aslında 😄 kullanım amacı gündelik hayata yönelik daha çok. Oyun oynamak kadar ağır iş yükü altına girmeyecek ama aynı zamanda o güçte de olan bir cihaz arıyorum. Öteki türlü, gördüğüm kadarıyla Laptop'lar çok zayıf üretiliyorlar. 1080P çzöünürlükte 60 FPS oyun oynatmasını beklemiyorum tabii ki 😄

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı