2 haftadır kullanıyorum cihazı. Bu fiyatta böyle ürün kolay bulunmaz hocam kaçırma derim. Renk ayarları olsun modlar olsun her şeyi barındıyor monitör zaten. IPS olduğu için renklerde çok canlı. Yanında gelen HDMI ile laptopun potansiyeli varsa 165 alabilirsin ben aldım.
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bunu oneririm butcenizi artirirsaniz. Kesinlikle deger.
En ucuz AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4XE 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.299,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
2 haftadır kullanıyorum cihazı. Bu fiyatta böyle ürün kolay bulunmaz hocam kaçırma derim. Renk ayarları olsun modlar olsun her şeyi barındıyor monitör zaten. IPS olduğu için renklerde çok canlı. Yanında gelen HDMI ile laptopun potansiyeli varsa 165 alabilirsin ben aldım.
hocam laptop ekranı 144hz fakat fps oyunlarında örnek olarak valorantta 250fps civarı alıyorum,
hdmı ile bağlasam acaba 165 hz alabilirmiyim bunun cevabı lazım bana, yinede teşekkürler.
Bu bilgisayarı almaya çok niyetim vardı. Ghosting sorunu var denilince ondan dolayı başka bir model aldım, ondan kaynaklı olarak mı monitör alıyorsunuz?
Bu bilgisayarı almaya çok niyetim vardı. Ghosting sorunu var denilince ondan dolayı başka bir model aldım, ondan kaynaklı olarak mı monitör alıyorsunuz?
Yok ondan dolayı olsa belirtirdim, bilgisayarda kesinlikle ghosting sorunu yok, alacağım monitör sadece ana laptop ekranının küçüklüğünden kaynaklıdır, laptopu 2. Ekran olarak, monitörü ana ekran olarak kullanacağım.