Seyficix Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #11 Lenovo olan monitörü aldın mı memnunmusun bende almayı düşünüyorum Lenovoyu aldınız mı memnun musunuz ?
Lenovo olan monitörü aldın mı memnunmusun bende almayı düşünüyorum Lenovoyu aldınız mı memnun musunuz ?
V Vornerys Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 35 20 Nisan 2023 #12 Seyficix dedi: Lenovo olan monitörü aldın mı memnunmusun bende almayı düşünüyorum Lenovoyu aldınız mı memnun musunuz ? Genişletmek için tıkla... evet lenovoyu aldım çok memnunum şuan hiç bir sıkıntısı yok
Seyficix dedi: Lenovo olan monitörü aldın mı memnunmusun bende almayı düşünüyorum Lenovoyu aldınız mı memnun musunuz ? Genişletmek için tıkla... evet lenovoyu aldım çok memnunum şuan hiç bir sıkıntısı yok
Seyficix Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #13 Vornerys dedi: evet lenovoyu aldım çok memnunum şuan hiç bir sıkıntısı yok Genişletmek için tıkla... Şey hangi saticidan aldınız acaba bı kaç şikayette cızırtı sesi filan geliyor dendi bazılarında da hiç yokmuş
Vornerys dedi: evet lenovoyu aldım çok memnunum şuan hiç bir sıkıntısı yok Genişletmek için tıkla... Şey hangi saticidan aldınız acaba bı kaç şikayette cızırtı sesi filan geliyor dendi bazılarında da hiç yokmuş
V Vornerys Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 35 21 Nisan 2023 #14 Seyficix dedi: Şey hangi saticidan aldınız acaba bı kaç şikayette cızırtı sesi filan geliyor dendi bazılarında da hiç yokmuş Genişletmek için tıkla... n11 den aldım bende cızırtı yok şuan
Seyficix dedi: Şey hangi saticidan aldınız acaba bı kaç şikayette cızırtı sesi filan geliyor dendi bazılarında da hiç yokmuş Genişletmek için tıkla... n11 den aldım bende cızırtı yok şuan