Merhaba arkadaşlar, bundan 2 ay önce üste yazan monitörü aldım fakat anlam veremediğim bir arıza oluştu. Fotoğrafı yüklüyorum yardımcı olursanız sevinirim. (en üst kısım problemli olan yer )
Merhaba arkadaşlar, bundan 2 ay önce üste yazan monitörü aldım fakat anlam veremediğim bir arıza oluştu. Fotoğrafı yüklüyorum yardımcı olursanız sevinirim. (en üst kısım problemli olan yer )
Programlarda ve oyunlarda da aynı sorun devam ediyor mu?
İşletim sisteminden kaynaklı gibi geldi bana. Çünkü önde duran masaüstü kısayollarında bir sorun gözükmüyor.
Programlarda ve oyunlarda da aynı sorun devam ediyor mu?
İşletim sisteminden kaynaklı gibi geldi bana. Çünkü önde duran masaüstü kısayollarında bir sorun gözükmüyor.
Merhaba evet oyunlarda ve bazen de video izlerken de yapıyor ancak çok sık değil. Çözüm olarak hertz ayarlarını değiştirdim sürücüleri güncelledim ama düzelmedi orjinel windows 10 pro kullanıyorum
Merhaba evet oyunlarda ve bazen de video izlerken de yapıyor ancak çok sık değil. Çözüm olarak Hertz ayarlarını değiştirdim sürücüleri güncelledim ama düzelmedi orjinel Windows 10 Pro kullanıyorum
Sorun bağlantı kablosundan veya ekran kartından da kaynaklanıyor olabilir. Farklı bir ekranla ve farklı bir kablo ile test edip sorunun monitörden kaynaklı olduğuna emin olursanız servise göndermenizi öneririm.
Sorun bağlantı kablosundan veya ekran kartından da kaynaklanıyor olabilir. Farklı bir ekranla ve farklı bir kablo ile test edip sorunun monitörden kaynaklı olduğuna emin olursanız servise göndermenizi öneririm.