tornatezgahi Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Haziran 2021 #21 Benim eski PC. Güzel bir PC'ydi ayrıca sizin oynadığınız oyunları o PC'de oynadım. Ders konusunda sıkıntı çekmezsiniz.
Benim eski PC. Güzel bir PC'ydi ayrıca sizin oynadığınız oyunları o PC'de oynadım. Ders konusunda sıkıntı çekmezsiniz.
RUSTfgh Centipat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #22 tornatezgahi dedi: Benim eski PC. Güzel bir PC'ydi ayrıca sizin oynadığınız oyunları o PC'de oynadım. Ders konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptop almak mantıklı gelmedi masaüstü düşünüyorum.
tornatezgahi dedi: Benim eski PC. Güzel bir PC'ydi ayrıca sizin oynadığınız oyunları o PC'de oynadım. Ders konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Laptop almak mantıklı gelmedi masaüstü düşünüyorum.
Selo45 Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 350 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #23 tornatezgahi dedi: Benim eski PC. Güzel bir PC'ydi ayrıca sizin oynadığınız oyunları o PC'de oynadım. Ders konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama soğutması kötü değil mi kabul et.
tornatezgahi dedi: Benim eski PC. Güzel bir PC'ydi ayrıca sizin oynadığınız oyunları o PC'de oynadım. Ders konusunda sıkıntı çekmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama soğutması kötü değil mi kabul et.
tornatezgahi Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Haziran 2021 #24 Selo45 dedi: Ama soğutması kötü değil mi kabul et. Genişletmek için tıkla... Bacaklar bir süre sonra kızarıyor.
Selo45 dedi: Ama soğutması kötü değil mi kabul et. Genişletmek için tıkla... Bacaklar bir süre sonra kızarıyor.