Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2019 #1 Ben tek disk kullanıyorum ve dual boot yapmak istiyorum ama videoda diski sıfırlıyor, Windowsu tekrar kurmam mı gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2019
Ben tek disk kullanıyorum ve dual boot yapmak istiyorum ama videoda diski sıfırlıyor, Windowsu tekrar kurmam mı gerekiyor?
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 7 Ekim 2019 #2 Windows üzerinden paragon partition manager ile bölüm ayırıp o bölümü apple_hfs olarak biçimlendirip direkt kurabilirsiniz.
Windows üzerinden paragon partition manager ile bölüm ayırıp o bölümü apple_hfs olarak biçimlendirip direkt kurabilirsiniz.
Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2019 #3 blackandyellow dedi: Windows üzerinden paragon partition manager ile bölüm ayırıp o bölümü apple_hfs olarak biçimlendirip direkt kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Diski böldüm ve mac kurarken sıfırlama yaptım ama hata verdi sıfırlamada ve disk soluk renkte görünüyor o diske kuramıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2019
blackandyellow dedi: Windows üzerinden paragon partition manager ile bölüm ayırıp o bölümü apple_hfs olarak biçimlendirip direkt kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Diski böldüm ve mac kurarken sıfırlama yaptım ama hata verdi sıfırlamada ve disk soluk renkte görünüyor o diske kuramıyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2019 #4 HFS olarak biçimlendirkten sonra direk kuruluma geçebilmen gerek. Yani tekrar bölüntü vs yapmana gerek yok.
HFS olarak biçimlendirkten sonra direk kuruluma geçebilmen gerek. Yani tekrar bölüntü vs yapmana gerek yok.