Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #1 Lenovo G50-70 laptopumun nova tuşu çalışmıyor. Başka bir kısayolu var mı?
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2020 #2 Ayberk Çelik dedi: Lenovo G50-70 laptopumun nova tuşu çalışmıyor. Başka bir kısayolu var mı? Genişletmek için tıkla... Lenovo Bios Tuşu - Boot Tuşu. Buradan kontrol edebilirsiniz.
Ayberk Çelik dedi: Lenovo G50-70 laptopumun nova tuşu çalışmıyor. Başka bir kısayolu var mı? Genişletmek için tıkla... Lenovo Bios Tuşu - Boot Tuşu. Buradan kontrol edebilirsiniz.
Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #3 orpheus2690 dedi: Lenovo Bios Tuşu - Boot Tuşu. Buradan kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... F2 tuşunu denedim bios girmedi.
orpheus2690 dedi: Lenovo Bios Tuşu - Boot Tuşu. Buradan kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... F2 tuşunu denedim bios girmedi.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 25 Temmuz 2020 #4 UEFI kurulum yaptıysanız şu yöntemi deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
UEFI kurulum yaptıysanız şu yöntemi deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
orpheus2690 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2016 Mesajlar 2.821 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ordu / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2020 #5 Ayberk Çelik dedi: F2 tuşunu denedim bios girmedi. Genişletmek için tıkla... FN tuşu ile beraber denemeniz lazım.
Ayberk Çelik dedi: F2 tuşunu denedim bios girmedi. Genişletmek için tıkla... FN tuşu ile beraber denemeniz lazım.
Ayberk Çelik Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #6 helvaci dedi: UEFI kurulum yaptıysanız şu yöntemi deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hackintosh kurmaya çalılıyorum o yüzden bu yöntemi kullanamayacağım. Yine de teşekkürler. orpheus2690 dedi: FN tuşu ile beraber denemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle denedim.
helvaci dedi: UEFI kurulum yaptıysanız şu yöntemi deneyebilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hackintosh kurmaya çalılıyorum o yüzden bu yöntemi kullanamayacağım. Yine de teşekkürler. orpheus2690 dedi: FN tuşu ile beraber denemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle denedim.