Lenovo G500 Onboard GPU Bellek Arttırma

Enogerof

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar Lenovo G500 dizüstü bilgisayarımın onboard olan İntel Hd Graphics GPU'sunu kullanıyorum. Technopat'ın hazırladığı Onboard GPU bellek miktarı arttırma videosunu izledim. Fakat BIOS'a girdiğimde advenced modu yok ya da bulamıyorum. Yapmanın bir yolu varsa söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Googleda bios modelinizi ve versiyonunuzu aratırsanız advanced tabi unlock edilmiş şekilde bulabilirsiniz indirdiğiniz dosya ile bios unuzu flashlarsanız siz de advanced tab e sahip olursunuz.

Burada 2.03 Versiyonunun unlocklu hali paylaşılmış BDMaster tarafından. Biosunuzu nasıl flashlayacağınızı öğrenmek için youtubedan yararlanın derim

[REQUEST] Lenovo G500 advanced tab unlock

Son düzenleme:
Teşekkürler deneyeceğim.

@gamerfox
Verdiğin yerdeki dosyalar silinmiş indiremedim. İnternette arattığımda lenovonun kendi sitesindeki bios sürümünü buldum ve yükledim fakat şuan ki sürümle aynılarmış. Şimdi ne yapabilirim. Bu arada win10'a geçmekte sorun yaşadığım için hala win7 yüklü bilgisayarda bunlar bir farklılık yaratır mı?

Șuan bilgisayarda en son bios sürümü yüklü (2.03). Biosa girip bir ayarı değiştirmem falan mı gerekiyor?

Teşekkürler deneyeceğim.

@gamerfox
Verdiğin yerdeki dosyalar silinmiş indiremedim. İnternette arattığımda lenovonun kendi sitesindeki bios sürümünü buldum ve yükledim fakat şuan ki sürümle aynılarmış. Şimdi ne yapabilirim. Bu arada win10'a geçmekte sorun yaşadığım için hala win7 yüklü bilgisayarda bunlar bir farklılık yaratır mı?

Șuan bilgisayarda en son bios sürümü yüklü (2.03). Biosa girip bir ayarı değiştirmem falan mı gerekiyor?
Lenovonun kendi sitesindeki sürüm unlock edilmemiş sürümdür. Sizin 2.03 ün gösterdiğim sitedeki gibi biri tarafından unlock edilmiş sürümüne ihtiyacınız var. Windows 7 kullanmanız bir soruna yol açmaz aksine eğer bilgisayarınız Windows 10 desteği sağlamıyorsa en uyumlu driver için iyi bile olabilir. Farklılık yaratmaz. Ben sizin için aradım fakat bulamadım isterseniz Googledan kapsamlı arama yapabilirsiniz isterseniz de Bios Mods -The Best BIOS Update and Modification Source forumunda istekte bulunabilirsiniz biosunuzun şu anki versiyonunun dosyasını atarak. Onlar size dönüş yaptığında da flashlarsınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı