Lenovo G505 RAM önerisi

BedirhanEzder

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Merhaba.
Lenovo G505 dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Ekte eklediğim RAM orijinal olarak bilgisayarımda bulunuyordu. Bu indirim günlerinde Update yapmak istedim ancak aynı markaya ait RAM internet üzerinde yok maalesef. Bu RAM'e uygun bir RAM tavsiyesi yapabilir misiniz? 4+4 yapmayı planlıyorum, anakartın ne kadar desteklediğini CL voltaj değerlerini bilmiyorum. Dediğim gibi, aynı marka model RAM bulunmuyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20201111_191003.jpg
    20201111_191003.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba.
Lenovo G505 dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım. Ekte eklediğim RAM orijinal olarak bilgisayarımda bulunuyordu. Bu indirim günlerinde Update yapmak istedim ancak aynı markaya ait RAM internet üzerinde yok maalesef. Bu RAM'e uygun bir RAM tavsiyesi yapabilir misiniz? 4+4 yapmayı planlıyorum, anakartın ne kadar desteklediğini CL voltaj değerlerini bilmiyorum. Dediğim gibi, aynı marka model RAM bulunmuyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler.

Burada uyumlu ram ve ssd'ler var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı