A Aveaİntouch2 Hectopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #1 Arkadaşalar Lenovo G565 modeli için wifi lan driverinı buldum ancak kurduktan sonra wifi sinyal çubukları üzerinde çarpı işareti oldu. Yardımlarınız İçin Teşekkürler
Arkadaşalar Lenovo G565 modeli için wifi lan driverinı buldum ancak kurduktan sonra wifi sinyal çubukları üzerinde çarpı işareti oldu. Yardımlarınız İçin Teşekkürler
RushBatu Hectopat Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #2 İşletim sisteminiz nedir ?
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 10 Ocak 2015 #3 FN kısayolunu kullanarak Wi-Fi'yi aktif hale getirin.
A Aveaİntouch2 Hectopat Katılım 2 Kasım 2014 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2015 #4 Kaan Arslan dedi: FN kısayolunu kullanarak Wi-Fi'yi aktif hale getirin. Genişletmek için tıkla... Abi Çok Saol Konu Kilit senin sayende farkında oldum wifinin kapalı olduğunu. FN yok ama altında bi düğme var açtım ordan Saolun
Kaan Arslan dedi: FN kısayolunu kullanarak Wi-Fi'yi aktif hale getirin. Genişletmek için tıkla... Abi Çok Saol Konu Kilit senin sayende farkında oldum wifinin kapalı olduğunu. FN yok ama altında bi düğme var açtım ordan Saolun