Lenovo G570 macOS Kurulumunda Kernel Panic

turkey90

Hectopat
Daha fazla  
IMG_0511.JPG

Kurulum aşmasına geçerken bu hatayla kapanıyor. Daha öncesinde birkaç defa başarılı kurulum yapmıştım. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, acaba bunu nasıl çözebilirim?
  • Lenevo G570
  • Intel Sandy Bridge 2410M 2.3 GHz işlemci
  • Intel HD3000 + ATI Radeon 6370M çift ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
İyide raw dosyasını Transmac ile flash belleğe yazdırdığımız zaman bellek içinde clover dosyası oluşmuyorki. Clover dosyasını mac bilgisayarda takılı flash da görüyorsun.

Eki Görüntüle 231022

Kurulum aşmasına geçerken bu hatayla kapanıyor. Daha öncesinde birkaç defa başarılı kurulum yapmıştım. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, acaba bunu nasıl çözebilirim?
  • Lenevo G570
  • Intel Sandy Bridge 2410M 2.3 GHz işlemci
  • Intel HD3000 + ATI Radeon 6370M çift ekran kartı
Hiç uğraşma kardeş. Sitedeki montezumanın yayınladığı El capitan yada Sierra RAW dosyasını indir. Transmac veya win32 disk imager ile flash belleğe boot et. Kurulum aşamasında yardımcı olurum. Ben montezumanın Sierra ve Elcapitan sürümünü Celeron laptopa kurdum.

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_0520.JPG
İyide raw dosyasını Transmac ile flash belleğe yazdırdığımız zaman bellek içinde clover dosyası oluşmuyorki. Clover dosyasını mac bilgisayarda takılı flash da görüyorsun.

Hiç uğraşma kardeş. Sitedeki montezumanın yayınladığı El capitan yada Sierra RAW dosyasını indir. Transmac veya win32 disk imager ile flash belleğe boot et. Kurulum aşamasında yardımcı olurum. Ben montezumanın Sierra ve Elcapitan sürümünü Celeron laptopa kurdum.

Merhaba; Dediginizi yaptm ve gayet güzel kurdum ekran parlaklığı, ses, wifi, ethernet, hd3000 grafik kartı, uyku modu ve bluetooth çalışıyor ama açılışta resimdeki hatayla beraber kapanıyor artık açamıyorm usb den boot ediyorum yine açılmıyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı