HADOUKEN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2015 #1 Merhaba. Lenovo G580 cihazım var. CMOS'a girmek istediğimde BIOS şifresi istiyor lakin bilmiyorum. Araştırdım ama bulamadım bir şeyler. Default şifresi nedir? Acil lazım. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Lenovo G580 cihazım var. CMOS'a girmek istediğimde BIOS şifresi istiyor lakin bilmiyorum. Araştırdım ama bulamadım bir şeyler. Default şifresi nedir? Acil lazım. Şimdiden teşekkürler.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 15 Ağustos 2015 #2 Default şifre olduğunu sanmam. Kendiniz ilk şifreyi oluşturursunuz. Sonrasında unuttuysanız bilemem. Notebook kitapçığını inceleyin. Orada belirtmişler mi öğrenebilirsiniz.
Default şifre olduğunu sanmam. Kendiniz ilk şifreyi oluşturursunuz. Sonrasında unuttuysanız bilemem. Notebook kitapçığını inceleyin. Orada belirtmişler mi öğrenebilirsiniz.
HADOUKEN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #3 Doğru söylüyorsunuz bu şifreyi hatırlayamazsam illaki anakartımı değiştirmem gerekir ?