ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 14 Ekim 2022 #21 e.n.e.s dedi: Açılmadı mı yoksa yazılar akıp siyah ekran mı verdi? Ona göre tekrar düzenleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılar geldi sonra kapandı sistem yeniden başladı aynı şeyler tekrarlandı. ByPassTR dedi: Hocam yazılar geldi sonra kapandı sistem yeniden başladı aynı şeyler tekrarlandı. Genişletmek için tıkla... e.n.e.s dedi: Açılmadı mı yoksa yazılar akıp siyah ekran mı verdi? Ona göre tekrar düzenleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi de meşgul ediyorum ama Config'e bakabildiniz mi? Dosya Ekleri 95EFA9E3-2173-4F06-BADF-60DB1E3B4D94.jpeg 332,9 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 14 Ekim 2022
e.n.e.s dedi: Açılmadı mı yoksa yazılar akıp siyah ekran mı verdi? Ona göre tekrar düzenleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılar geldi sonra kapandı sistem yeniden başladı aynı şeyler tekrarlandı. ByPassTR dedi: Hocam yazılar geldi sonra kapandı sistem yeniden başladı aynı şeyler tekrarlandı. Genişletmek için tıkla... e.n.e.s dedi: Açılmadı mı yoksa yazılar akıp siyah ekran mı verdi? Ona göre tekrar düzenleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi de meşgul ediyorum ama Config'e bakabildiniz mi?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 14 Ekim 2022 #22 Bir de direkt bu hazır EFI ile dener misiniz? Olmadı eski EFI'yi tekrar düzenleyeceğim. GitHub - Semmelstulle/Lenovo-G580-OpenCore Contribute to Semmelstulle/Lenovo-G580-OpenCore development by creating an account on GitHub. github.com
Bir de direkt bu hazır EFI ile dener misiniz? Olmadı eski EFI'yi tekrar düzenleyeceğim. GitHub - Semmelstulle/Lenovo-G580-OpenCore Contribute to Semmelstulle/Lenovo-G580-OpenCore development by creating an account on GitHub. github.com
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 14 Ekim 2022 #23 e.n.e.s dedi: Bir de direkt bu hazır EFI ile dener misiniz? Olmadı eski EFI'yi tekrar düzenleyeceğim. GitHub - Semmelstulle/Lenovo-G580-OpenCore Contribute to Semmelstulle/Lenovo-G580-OpenCore development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim hocam aynı yazılar gelip döngüye giriyor.
e.n.e.s dedi: Bir de direkt bu hazır EFI ile dener misiniz? Olmadı eski EFI'yi tekrar düzenleyeceğim. GitHub - Semmelstulle/Lenovo-G580-OpenCore Contribute to Semmelstulle/Lenovo-G580-OpenCore development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Bunu denemiştim hocam aynı yazılar gelip döngüye giriyor.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 17 Ekim 2022 #24 Pardon hocam yine mesajı görmemişim, o zaman eski EFI'yi tekrar müsait zamanda düzenlerim.
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 18 Ekim 2022 #25 e.n.e.s dedi: Pardon hocam yine mesajı görmemişim, o zaman eski EFI'yi tekrar müsait zamanda düzenlerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam beklemekteyim.
e.n.e.s dedi: Pardon hocam yine mesajı görmemişim, o zaman eski EFI'yi tekrar müsait zamanda düzenlerim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam beklemekteyim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 19 Ekim 2022 #26 Bu config ile dener misiniz? config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 19 Ekim 2022 #27 e.n.e.s dedi: Bu config ile dener misiniz? config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... İlk başta sizin verdiğiniz şekilde config'i kullanarak açtım görseldeki hata oluştu. Sonra SMBIOS'u MacBookPro12,1 yaptığım döngüye girdi ve açılmadı. Dosya Ekleri 4C2E94C3-BCA6-4994-8994-946A5DB95CF7.jpeg 283,9 KB · Görüntüleme: 22
e.n.e.s dedi: Bu config ile dener misiniz? config.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... İlk başta sizin verdiğiniz şekilde config'i kullanarak açtım görseldeki hata oluştu. Sonra SMBIOS'u MacBookPro12,1 yaptığım döngüye girdi ve açılmadı.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 20 Ekim 2022 #28 Yine eski EFI'deki gibi kodlar aktıktan sonra mı döngüye girdi?
ByPassTR Kilopat Katılım 19 Aralık 2018 Mesajlar 707 Çözümler 12 20 Ekim 2022 #29 e.n.e.s dedi: Yine eski EFI'deki gibi kodlar aktıktan sonra mı döngüye girdi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sürekli aynı kodlar yazıyor 30 dakika kadar bekledim ve halen daha aynı kodlar yazıyordu kapattım.
e.n.e.s dedi: Yine eski EFI'deki gibi kodlar aktıktan sonra mı döngüye girdi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sürekli aynı kodlar yazıyor 30 dakika kadar bekledim ve halen daha aynı kodlar yazıyordu kapattım.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 20 Ekim 2022 #30 Anladım hocam, bir ihtimal yamadan olabilir. Monterey'i tekrar kurun ve yama yapmayın, bir de öyle bakalım.
Anladım hocam, bir ihtimal yamadan olabilir. Monterey'i tekrar kurun ve yama yapmayın, bir de öyle bakalım.