Çözüldü Lenovo G580 Windows 8.1 Single Language Wifi Kesilme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

badyguard14

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, windows 8 yüklü lenovo g580 model laptopumda ara ara wifi kesilmesi yaşanıyor. Sinyal yüksek olduğu halde bağlantı kesiliyor ve ben bağlanana kadar bekliyor tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Bu wifi kesilmesine bir çözüm yok mu? İnternette denemediğim yöntem kalmadı format dışında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm gibi şu anda, 2 gündür kesinti yaşamadım. Bir sürü driver denedim, sistemi formatladım ama hala kesiliyordu.

Ben de internetten bulduğum bir çözümü denedim, Wi-Fi kanalı değiştirdim. Önce 6'yı sonra 11'i denedim yine kesiliyordu, en son 1'i denedim ve kesinti sorunu ortadan kalktı. Modem markası AirTies AIR5650V2, sorun yaşayan arkadaşlar bu yolu deneyebilir. Yardımcı olanlara çok teşekkürler
Sorunu çözdüm gibi şu anda, 2 gündür kesinti yaşamadım. Bir sürü driver denedim, sistemi formatladım ama hala kesiliyordu.

Ben de internetten bulduğum bir çözümü denedim, Wi-Fi kanalı değiştirdim. Önce 6'yı sonra 11'i denedim yine kesiliyordu, en son 1'i denedim ve kesinti sorunu ortadan kalktı. Modem markası AirTies AIR5650V2, sorun yaşayan arkadaşlar bu yolu deneyebilir. Yardımcı olanlara çok teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…